OM OS

Et bæredygtigt koncept, som kommer dig til gode

Her hos Nyborg Autoophug er vi helt sikre på at et godt koncept kan hjælpe med bæredygtighed i verden. Derfor er vi både serviceminded, hårdtarbejdende og miljørigtige for at vi kan give dig så god en oplevelse som muligt. Hos os kan du vælge at sælge din gamle skrotbil og få en skrotpræmie på helt op til 3.700kr hvis du selv afleverer bilen og 3.500kr hvis du skal have afhentet din bil. Vi sørger for alt hvad der hedder det formelle, så du slipper for det hårde arbejde.

Vi kan både hente din bil, eller lade dig aflevere den. Det er helt op til dig. Udover det, så sørger vi for at afmelde den hos SKAT, hvilket er derfor vi skal bruge dit nummerplade nummer så snart du henvender dig. Dette gør hele processen hurtigere og nemmere. Kort sagt: Vi er Danmarks bedste og nemmeste autoophugger, og vi sørger for at du får en fantastisk og uforglemmelig oplevelse fra A til Z.

VI GENBRUGER RESEVEDELENE

Selvom det måske kan virke mærkeligt, findes der faktisk mange velfungerende reservedele på de biler, som bliver skrottet. Dette kan f.eks. være reservedele som en kobling eller gearkasse, som sagtens kan bruges i en fungerende bil.

Vi tager udelukkende de gode reservedele fra bilerne og er lagerførende i forskellige reservedele til biler, fra mange forskellige bilmærker.

Vores vision

Kundetilfredshed

Vi går utrolig meget op i din tilfredshed hos os som kunde, og gør en stor dyd ud af at yde den bedste service for dig så du ikke har bøvl hvis du skal have skrottet din bil.

Bæredygtighed

Som en bæredygtig virksomhed genanvender vi delene i din gamle skrotbil, og derved sparer vi miljøet for rigtig mange unødvendige ting. Derfor er du med til at skåne miljøet når du bruger os.

Teamwork

Her hos os går vi utrolig meget op i teamwork. En kæde er aldrig stærkere end sit svageste led, og derfor yder vi vores absolut bedste for at arbejde godt sammen for at give dig den bedst mulige service.

Hvad gør os så specielle?

Det, som gør os så specielle, er at vi går op i at give dig så god en oplevelse som muligt. Vi sørger for at ordne alle formaliteter, samtidig med at vi også kan afhente din bil for dig. Vi betaler dig en rigtig god pris, og der er masser af værdi gemt i din gamle skrotbil.

Vi genanvender mindst 80% af bilen, og kan oparbejde råstoffer som indgår i et nyt genbrugskredsløb.

Det er godt for miljøet, og derfor belønnes du med en attraktiv og høj skrotpræmie.

Når du afleverer din skrotbil til autoophug med registreringsattesten og godtgørelsesbeviset som du udfylder på denne side, overtages ansvaret Nyborg Autoophug, som ordner alt papirarbejdet.

Samtidig får du selvfølgelig dine penge (skrotpræmien) med det samme. Nemmere kan det ikke blive.

VI DÆKKER HELE LANDET, UANSET HVOR LANGT VÆK DU BOR FRA OS.

Har du nogen spørgsmål? Måske får du svar på det her.

Du kan få afhentet din skrotbil ved at kontakte os, enten på forsiden eller via vores kontaktformular på “Book afhentning” i menuen. Når du booker en afhentning, så kan du samtidig med vælge hvad tid og dato du vil have vi afhenter.

Når vi har betalt for din skrotbil, så sker der det at den ryger ind på vores værksted. Herefter udvælger vi de dele som vi kan tage ud som genbrug og en bæredygtig løsning, og herefter bliver bilen destrueret.

Betaling foregår enten kontant, via bankoverførsel eller MobilePay. De fleste vælger dog MobilePay betaling.

Når din bil først er skrottet og vi er færdige med den, så kan du ikke fortryde desværre.