Skip to content Skip to footer

AFMELDING AF BIL

AFMELDING AF BILEN HOS SKAT

Vil du gerne selv stå for afmelding af din skrotbil hos SKAT? Det kan du nemt gøre digitalt på Borger.dk ved hjælp af denne video guide som du kan se ved at trykke på afspil herunder.

“Jeg har brugt Nyborg autoophug nu i hvertfald 5 gange inden for de sidste 1 11/2 år og er ovenud tilfreds med dem. De er altid smilende( også i tlf) søde,rare, venlige og super hjælpsomme ligeså. Jeg har altid givet dem god ros til andre, og vil fortsætte med at bruge dem. Kæmpe thomps up herfra👍👍 venligst Christina. ( storforbruger af Nyborg autoophug😁”

“Har intet at sætte en finger på. Helt igennem kompetente og rare mennesker. Chaufføren var behjælpelig med afmelding af bilen, og alt gik som det skulle.
Kontakt Nyborg autoophug, hvis du overvejer at skrotte din bil. Det bliver ikke meget nemmere 👍.”

“Jeg har ledt efter reservedele til min bil. Nyborg Autoophug har lige præcis det jeg ønskede. God pris, god service, Imødekommende, god kop kaffe. Alt gik som planlagt. Jeg anbefaler stedet og kommer klart igen. Tak til personalet for hjælpen.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

“De afhente min bil idag en rigtig dygtig medarbejdere som var hurtig og effektiv til at ordne det hele og afmelde min bil en rigtig god oplevelse”

BESTIL SKROTNING AF BIL

  Åbningtider: Mandag – fredag 09.00 – 17.00
  Lørdag: 10.00 – 15.30
  Søndag: Lukket
  kontakt@nyborgautoophug.dk

  40706002

  Falstervej 23, Nyborg, Denmark

  Nyborg Autoophug © 2023 – Alle rettigheder forbeholdt.