HELT BASALT

Nyborg Autoophug er helt basalt skabt for at gøre det nemt og bekvemt at få skrottet din bil, få en høj skrotpræmie og få en fantastisk service med en 5 stjernet oplevelse uden nogle problemer eller udfordringer. Vi er et team af erfarne medarbejdere som sørger for at give dig en fantastisk service og samtidig med sørge for at det bliver en miljørigtig skrotning af din bil, og vi har mange års erfaring indenfor autobranchen som kan være en stor jungle for mange mennesker. Derfor vil vi gerne hjælpe så meget som vi kan og gøre det gennemsigtigt og overskueligt for dig at få skrottet din bil på den helt rigtige måde.

https://nyborg-autoophug.dk/wp-content/uploads/2023/04/Cash-For-Junk-Cars-Virginia-Beach-VA.jpg

GODKENDT AUTOOPHUG

Her hos Nyborg Autoophug er vi blevet certificeret af Bureau Veritas og fået et certifikat for at være et godkendt og miljørigtigt autoophug. Dette gør at vi med stolthed kan garantere en miljørigtig og problemfri proces når du skal have skrottet din bil, og dette er vi super stolte af at kunne tilbyde. Samtidig med, så har du også mulighed for at komme og hente reservedele til din bil som også er miljø godkendt og ordnet problemfrit på den helt rigtige måde, så din bil kan køre uden at der sker noget med den. Samtidig med, så hjælper vi dig fra A-Z i hle pocessen, så du ikke skal tænke på noget efterfølgende.
https://nyborg-autoophug.dk/wp-content/uploads/2023/05/116713815_319804292734636_7904494472078680727_n-1024x1024-1.jpg

AFMELDING AF BILEN HOS SKAT

Vil du gerne selv stå for afmelding af din skrotbil hos motorregisteret? Det kan du nemt gøre digitalt på Borger.dk ved hjælp af denne video guide som du kan se ved at trykke på afspil herunder.

KLIK HER FOR AT KOMME IND PÅ FORMULAREN

FANTASTISK OPLEVELSE

Nyborg Autoophug har mange tilfredse kunder som du kan se herunder. Vi giver en 5 stjernet oplevelse på skrot!

Certificeret autoophug, der har skrottet flere tusinde biler.

5-stjernede anmeldelser

Tilbagevendende kunder

Professionalisme

BESTIL DIN AFHENTNING


Kontakt os

https://nyborg-autoophug.dk/wp-content/uploads/2023/05/MY7NIRRHVF7PGRJXXM35JIQ5CE-768x453-1.webp

Falstervej 23

Nyborg Autoophug ApS

Følg os