Skip to content Skip to footer

OM OS

HELT BASALT

Nyborg Autoophug er helt basalt skabt for at gøre det nemt og bekvemt at få skrottet din bil, få en høj skrotpræmie og få en fantastisk service med en 5 stjernet oplevelse uden nogle problemer eller udfordringer. Vi er et team af erfarne medarbejdere som sørger for at give dig en fantastisk service og samtidig med sørge for at det bliver en miljørigtig skrotning af din bil, og vi har mange års erfaring indenfor autobranchen som kan være en stor jungle for mange mennesker. Derfor vil vi gerne hjælpe så meget som vi kan og gøre det gennemsigtigt og overskueligt for dig at få skrottet din bil på den helt rigtige måde.

245257197_623038312411231_2991842237746737374_n

GODKENDT AUTOOPHUG

Her hos Nyborg Autoophug er vi blevet certificeret af Bureau Veritas og fået et certifikat for at være et godkendt og miljørigtigt autoophug. Dette gør at vi med stolthed kan garantere en miljørigtig og problemfri proces når du skal have skrottet din bil, og dette er vi super stolte af at kunne tilbyde. Samtidig med, så har du også mulighed for at komme og hente reservedele til din bil som også er miljø godkendt og ordnet problemfrit på den helt rigtige måde, så din bil kan køre uden at der sker noget med den. Samtidig med, så hjælper vi dig fra A-Z i hle pocessen, så du ikke skal tænke på noget efterfølgende.

“Jeg har brugt Nyborg autoophug nu i hvertfald 5 gange inden for de sidste 1 11/2 år og er ovenud tilfreds med dem. De er altid smilende( også i tlf) søde,rare, venlige og super hjælpsomme ligeså. Jeg har altid givet dem god ros til andre, og vil fortsætte med at bruge dem. Kæmpe thomps up herfra👍👍 venligst Christina. ( storforbruger af Nyborg autoophug😁”

“Har intet at sætte en finger på. Helt igennem kompetente og rare mennesker. Chaufføren var behjælpelig med afmelding af bilen, og alt gik som det skulle.
Kontakt Nyborg autoophug, hvis du overvejer at skrotte din bil. Det bliver ikke meget nemmere 👍.”

“Jeg har ledt efter reservedele til min bil. Nyborg Autoophug har lige præcis det jeg ønskede. God pris, god service, Imødekommende, god kop kaffe. Alt gik som planlagt. Jeg anbefaler stedet og kommer klart igen. Tak til personalet for hjælpen.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

“De afhente min bil idag en rigtig dygtig medarbejdere som var hurtig og effektiv til at ordne det hele og afmelde min bil en rigtig god oplevelse”

Åbningtider: Mandag – fredag 09.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 15.30
Søndag: Lukket
kontakt@nyborgautoophug.dk

40706002

Falstervej 23, Nyborg, Denmark

Nyborg Autoophug © 2023 – Alle rettigheder forbeholdt.