Skip to content Skip to footer

SKROTNING

skrothing af bil

Skrotning af din bil skal være nemt og bekvemt, til en god pris, og derfor tilbyder vi en miljørigtig og super effektiv service her hos os hvor du får en høj skrotpræmie. Det er super vigtigt at vælge den rigtige løsning hvis du skal have skrottet din bil, så der bliver sørget for alt fra afmelding hos SKAT, miljørigtigt autoophug, genanvendelse af reservedele for en mere bæredygtig løsning samt ordentlighed og præcision. Her hos Nyborg Autoophug genanvender vi også 80% af reservedelene fra din skrotbil, så du kan være helt sikker på at det bliver gjort rigtigt.

PLUK SELV PLADS HOS OS

Har du brug for reservedele fra nogle andre biler? Her hos Nyborg Autoophug har vi selvfølgelig vores helt egen Pluk selv-plads. Vores plads er specielt indrettet til kunder, som har mod på selv at finde og demontere den reservedel, som de mangler. HUSK: Tag selv værktøj med, find den rigtige bil på pluk-selv pladsen, demonter selv din reservedel og betal for den inde på kontoret. Så bliver det ikke nemmere.

AFHENTNING?

Mangler du tid eller har du ikke lige overskud til at aflevere din skrotbil til os? Det skal du slet ikke være ked af! Vi tilbyder afhentning af din bil i alle vores åbningstider indenfor 48 timer, hvor vi sørger for alt hvad der skal sørges for. Vi hjælper dig personligt med at afmelde bilen hos SKAT og få den transporteret fra dit hjem eller hvor bilen står, og så hen på vores skrotplads.

“Jeg har brugt Nyborg autoophug nu i hvertfald 5 gange inden for de sidste 1 11/2 år og er ovenud tilfreds med dem. De er altid smilende( også i tlf) søde,rare, venlige og super hjælpsomme ligeså. Jeg har altid givet dem god ros til andre, og vil fortsætte med at bruge dem. Kæmpe thomps up herfra👍👍 venligst Christina. ( storforbruger af Nyborg autoophug😁”

“Har intet at sætte en finger på. Helt igennem kompetente og rare mennesker. Chaufføren var behjælpelig med afmelding af bilen, og alt gik som det skulle.
Kontakt Nyborg autoophug, hvis du overvejer at skrotte din bil. Det bliver ikke meget nemmere 👍.”

“Jeg har ledt efter reservedele til min bil. Nyborg Autoophug har lige præcis det jeg ønskede. God pris, god service, Imødekommende, god kop kaffe. Alt gik som planlagt. Jeg anbefaler stedet og kommer klart igen. Tak til personalet for hjælpen.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

“De afhente min bil idag en rigtig dygtig medarbejdere som var hurtig og effektiv til at ordne det hele og afmelde min bil en rigtig god oplevelse”

BESTIL SKROTNING AF BIL

  AFMELDING AF BILEN HOS SKAT

  Vil du gerne selv stå for afmelding af din skrotbil hos motorregisteret? Det kan du nemt gøre digitalt på Borger.dk ved hjælp af denne video guide som du kan se ved at trykke på afspil herunder.

  Åbningtider: Mandag – fredag 09.00 – 17.00
  Lørdag: 10.00 – 15.30
  Søndag: Lukket
  kontakt@nyborgautoophug.dk

  40706002

  Falstervej 23, Nyborg, Denmark

  Nyborg Autoophug © 2023 – Alle rettigheder forbeholdt.