Skip to content Skip to footer

OM KONCEPTET

VORES KONCEPT

Nyborg Autoophug bygger på et meget simpelt koncept: Vi skrotter din bil nemt og bekvemt, og vi er et miljøgodkendt autoophug som giver en høj skrotpræmie for din bil. Vi kan både tilbyde afhentning og afmelding hos SKAT, men du kan også sagtens selv komme med bilen på vores skrotplads, hvor der holder hundredevis af biler i forvejen, så du kan være sikker på at din bil bliver skrottet på en helt rigtig måde. Vores koncept bygger på tillid, punktlighed, pålidelighed og god service, hvilket vi også har kunne mærke at vi har opfyldt på alle vores super dejlige kunder som har givet os en fantastisk anmeldelse.

Accident,Car,On,A,Tow,Truck

“Jeg har brugt Nyborg autoophug nu i hvertfald 5 gange inden for de sidste 1 11/2 år og er ovenud tilfreds med dem. De er altid smilende( også i tlf) søde,rare, venlige og super hjælpsomme ligeså. Jeg har altid givet dem god ros til andre, og vil fortsætte med at bruge dem. Kæmpe thomps up herfra👍👍 venligst Christina. ( storforbruger af Nyborg autoophug😁”

“Har intet at sætte en finger på. Helt igennem kompetente og rare mennesker. Chaufføren var behjælpelig med afmelding af bilen, og alt gik som det skulle.
Kontakt Nyborg autoophug, hvis du overvejer at skrotte din bil. Det bliver ikke meget nemmere 👍.”

“Jeg har ledt efter reservedele til min bil. Nyborg Autoophug har lige præcis det jeg ønskede. God pris, god service, Imødekommende, god kop kaffe. Alt gik som planlagt. Jeg anbefaler stedet og kommer klart igen. Tak til personalet for hjælpen.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

“De afhente min bil idag en rigtig dygtig medarbejdere som var hurtig og effektiv til at ordne det hele og afmelde min bil en rigtig god oplevelse”

MISSIONEN

Missionen med vores autoophug er at revolutionere skrotbranchen ved at gøre det så nemt som muligt at få skrottet din bil på en miljørigtig måde. Vores dygtige medarbejdere sørger for at 80% af bilens reservedele bliver genanvendt til gode formål, og at din bil bliver behandlet så godt som muligt i den sidste tid, før den bliver skrottet helt.

Åbningtider: Mandag – fredag 09.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 15.30
Søndag: Lukket
kontakt@nyborgautoophug.dk

40706002

Falstervej 23, Nyborg, Denmark

Nyborg Autoophug © 2023 – Alle rettigheder forbeholdt.